020 261 46 88

Deze celebrities ondergingen een ooglidcorrectie

Dat een ooglidcorrectie niets is om je voor te schamen, bewijzen deze beroemdheden wel. Waar er over fillers en borstverkleiningen meestal geheimzinnig gedaan wordt, vertellen deze bekende mensen trots over hun ingreep. En terecht; ze zien er fantastisch uit en mede dankzij hun ooglidcorrectie bewonderen mensen hen om hun jeugdige en frisse uitstraling. Was het u al opgevallen dat deze celebrities iets aan hun overhangende oogleden hebben laten doen? Paris Hilton Een socialite in hart en nieren en geen vreemdeling van de plastisch chirurg. De hotelerfgename onderging een ooglidcorrectie om een hangend ooglid aan de linkerkant te corrigeren.

Vijf dingen die je moet weten wanneer je een ooglidcorrectie overweegt

Een van de meest populaire cosmetische ingrepen is een ooglidcorrectie. In de Verenigde Staten staat de ooglidcorrectie dan ook in de top vijf van meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. In 2015 werden daar bijna 170.000 correcties aan de ogen uitgevoerd. Overweeg jij ook een ooglidcorrectie? Lees dan onderstaande tips en weet waar je op moet letten! 1.

Radiocampagne Wild FM

De SAM Kliniek werkt samen met WILD FM Hitradio, de nummer 1 radiozender van Noord-Holland. De SAM Kliniek wil ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen beschikbaar maken voor íedereen, en niet alleen voor de rich & famous, en dat zonder aan de kwaliteit te tornen. Wel zo eerlijk.
Daarom werkt de SAM Kliniek met dure plastisch chirurgen in een veilige en hoogwaardige omgeving, terwijl de prijs voor de cliënt laag blijft. Hoe dit kan?
Heel simpel: staan voor kwaliteit die beschikbaar is voor íedereen.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag