020 261 46 88

Deze celebrities ondergingen een ooglidcorrectie

5 Februari, 2018 09:03

Dat een ooglidcorrectie niets is om je voor te schamen, bewijzen deze beroemdheden wel. Waar er over fillers en borstverkleiningen meestal geheimzinnig gedaan wordt, vertellen deze bekende mensen trots over hun ingreep. En terecht; ze zien er fantastisch uit en mede dankzij hun ooglidcorrectie bewonderen mensen hen om hun jeugdige en frisse uitstraling. Was het u al opgevallen dat deze celebrities iets aan hun overhangende oogleden hebben laten doen?

Paris Hilton

Een socialite in hart en nieren en geen vreemdeling van de plastisch chirurg. De hotelerfgename onderging een ooglidcorrectie om een hangend ooglid aan de linkerkant te corrigeren. Het resultaat mag er zijn, want de blondine heeft nu symmetrische ogen en ziet er fantastisch uit.

Tom Cruise

Dat cosmetische ingrepen niet alleen voor vrouwen zijn, laat deze Mission Impossible-ster zien. Tom staat bekend om zijn jongensachtige charme die hij graag wil behouden, ook nu hij ouder wordt. In tegenstelling tot zijn bekende collega’s ging Tom voor een onderooglidcorrectie. Er gaan geruchten dat de acteur tijdens de ingreep een gehele facelift heeft gehad, maar dit heeft hij zelf nooit bevestigd. Het maakt ook niet uit; want ons betreft heeft hij zijn doel bereikt.

Paul McCartney

Paul McCartney is een van de bekendste muzikanten aller tijden. Al sinds de jaren zestig steelt hij de harten van vrouwen over de hele wereld als lid van The Beatles en als soloartiest. Inmiddels heeft Sir Paul de respectabele leeftijd van 75 jaar bereikt, maar deze leeftijd zou je hem niet geven. Wellicht houdt de muziek (die hij nog steeds maakt) hem jong, maar een ooglidcorrectie draagt zeker bij aan zijn frisse look.

Andy van der Meijde

Ooglidcorrecties zijn niet alleen populair onder buitenlandse beroemdheden. Ook in Nederland laten BN’ers een correctie uitvoeren om van die vervelende hangende oogleden af te komen. Ex-voetballer en realityster Andy van der Meijde heeft nooit een geheim gemaakt van zijn bezoekje aan de plastisch chirurg. We konden het proces volgen in zijn real-life soap Andy & Melisa.

Fred van Leer

In de zomer van 2016 onderging Nederlands bekendste stylist een ooglid- en neuscorrectie. Fred geeft aan zich niet te schamen voor het feit dat cosmetische ingrepen ondergaat. Via Instagram hield hij zijn volgers op de hoogte van het herstelproces en toonde hij het eindresultaat met behulp van een voor- en-na-foto. En eerlijk is eerlijk; dat eindresultaat mag er zijn.

Een ooglidcorrectie is absoluut niet alleen bedoeld voor bekende mensen en de elite; ook voor ‘normale’ mensen is deze behandeling ideaal. We helpen u van die nare, hangende oogleden af en herstellen uw vermoeide blik. Wilt u meer informatie over een boven- of onderooglidcorrectie? Bel dan 020 261 4688 of vraag een gratis consult aan.

Vijf dingen die je moet weten wanneer je een ooglidcorrectie overweegt >

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag