020 261 46 88

Vijf dingen die je moet weten wanneer je een ooglidcorrectie overweegt

19 Januari, 2018 11:45

Een van de meest populaire cosmetische ingrepen is een ooglidcorrectie. In de Verenigde Staten staat de ooglidcorrectie dan ook in de top vijf van meest uitgevoerde cosmetische ingrepen. In 2015 werden daar bijna 170.000 correcties aan de ogen uitgevoerd. Overweeg jij ook een ooglidcorrectie? Lees dan onderstaande tips en weet waar je op moet letten!

1. Kies de juiste arts

Misschien wel het allerbelangrijkste wanneer je een ooglidcorrectie overweegt: het kiezen van de arts die de behandeling gaat uitvoeren. Vraag mensen in je omgeving die een ooglidcorrectie hebben ondergaan naar hun ervaringen. Verder raden we je aan om na te gaan of de arts beschikt over de juiste papieren. Bekijk op zijn website hoe hij te werk gaat. Tijdens een consult maak je vervolgens kennis met de arts. Heb je geen goed gevoel na het gesprek? Ga dan op zoek naar een andere arts of vraag een second opinion aan.

2. Ga op onderzoek uit

Eigenlijk ben je er tijdens het lezen van deze blog al mee bezig, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Verdiep je daarom goed in de wereld van de ooglidcorrecties. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of je een bovenooglidcorrectie, een onderooglidcorrectie of allebei wilt ondergaan. Andere dingen die je jezelf af moet vragen, zijn: wat de ingreep inhoudt, welke kosten eraan verbonden zijn en het verloop van het herstel.

3. Verwacht geen ingrijpende transformatie

Een ooglidcorrectie opent je blik en geeft jou een frissere uitstraling, maar verwacht geen wonderen. Wat ons betreft is dit juist de kracht van de ooglidcorrectie. De ogen zijn voor iedere persoon karakteristiek en het is de bedoeling om juist deze karaktertrekken te behouden. Een ooglidcorrectie verandert je voorkomen niet, maar verbetert deze. Wat je wel kunt verwachten, zijn complimentjes over dat je er zo goed uitziet.

4. Rust lekker uit

Het ondergaan van een ooglidcorrectie is natuurlijk ideaal om van het overtollige vel rond de ogen af te komen, maar het is ook een goede reden om wat welverdiende me time in te plannen. Rust is tenslotte de beste manier om te herstellen. Laat het genezingsproces daarom na de ingreep zijn werk doen en neem een paar dagen vrij van je werk om bij te komen. Hou hierbij wel rekening met de richtlijnen die jouw arts je geeft.

5. Geef het een jaar

Hoewel je na het wegtrekken van de eerste zwelling al resultaat ziet, is het eindresultaat pas een half jaar tot een jaar na de behandeling goed zichtbaar. De eerste maanden komen namelijk altijd nog zwellingen voor. Dat neemt niet weg dat voor die tijd jouw frissere en open blik al snel opvalt in je omgeving.

Bij SAM kliniek staat persoonlijke aandacht voor onze cliënten voorop. Wij werken enkel met plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in de diverse ooglidcorrecties om jouw natuurlijke schoonheid naar boven te halen. Wil je meer informatie over onze kliniek of een consult aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 261 4688.

< Deze celebrities ondergingen een ooglidcorrectie Radiocampagne Wild FM >

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag