020 - 261 46 88

Ervaringen bovenooglidcorrectie

“Onze cliënten beoordelen de ooglidcorrecties van SAM Kliniek in Amsterdam met een 9,3”

De plastisch chirurgen van SAM Kliniek in Amsterdam voeren jaarlijks honderden cosmetische behandelingen uit. In veel van de gevallen gaat het om een bovenooglidcorrectie. Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten. 100% van de patiënten raadt plastisch chirurg Marlon Buncamper aan. Bekijk de beoordelingen.

Ik was best zenuwachtig voor de operatie, maar de plastisch chirurg stelde me op mijn gemak. Het is me erg meegevallen. Met een half uur was de ooglidcorrectie klaar. Nauwelijks last gehad van napijn en het resultaat is geweldig!

Anna Spat

De kleine ingreep heeft voor mij veel veranderd: mijn zicht is verbeterd, ik heb geen last meer van hoofdpijn en ik ben sinds de bovenooglidcorrectie veel gelukkiger dankzij mijn opgefriste blik.

Sofia M.

Door mijn slappe oogleden zag ik slecht en had ik regelmatig hoofdpijn. Zo kwam ik bij SAM Kliniek terecht. De arts wist me te vertellen dat hij mijn problemen kon verhelpen met een bovenooglidcorrectie en liet zien hoe dat er uit zou zien. Ik was meteen om en heb de operatie laten uitvoeren. Het is echt elke cent waard: ik zie beter, zie er veel beter uit en heb geen hoofdpijn meer.

Lodewijk

Ik had veel last van hoofdpijn en ik zag slecht door mijn hangende oogleden. Als ik had geweten hoe goed de ooglidcorrectie werkt, had ik het al jaren eerder gedaan.

Alyssa Sanders

Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg over de ooglidcorrectie boven. Het hele team is zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader.

G. Abbring

Supervriendelijke chirurg die duidelijk uitlegt wat de behandeling inhoudt. Daardoor had ik vol vertrouwen in de chirurg en de resultaten van de bovenooglidcorrectie. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten!”

Frans L.

Dankzij het intakegesprek met de plastisch chirurg wist ik precies wat me te wachten stond. De ingreep duurde slechts een uurtje en is het dubbel en dwars waard. Mijn hele uitstraling is veranderd en ik voel me weer zelfverzekerd. Ik zou iedereen met klachten een bovenooglidcorrectie aanraden.

Beau-Linde

De chirurg heeft er duidelijk verstand van en wist me alles te vertellen over de bovenooglidcorrectie. Hij heeft de behandeling snel en pijnloos uitgevoerd. Na de behandeling ziet het er even eng uit, maar dat was gelukkig snel verdwenen. Nu ben ik supertevreden met het resultaat!

Rianne

Ik was vrij nerveus voor de bovenooglidcorrectie, omdat het toch een operatie aan je gezicht is. De plastisch chirurg wist me snel op mijn gemak te stellen door de operatie nog eens met mij door te lopen en me te verzekeren dat ik er niets van voelde. Het is nu vijf maanden geleden en ik ben superblij met de beslissing om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren: ik voel me er zó goed bij!

Marianne

Fijne plastisch chirurg, vriendelijk personeel, mooie locatie in Amsterdam en ik was na de bovenooglidcorrectie zo weer thuis. Ik hoefde ’s nachts niet eens te blijven. Na een paar weken trokken de blauwe plekken weg en zag ik de verandering. Super blij mee!

Nora de Leeuw

Afspraak maken voor een gratis consult

Wilt u liposuctie, een ooglidcorrectie, of rimpelbehandeling laten uitvoeren, dan vraagt u bij ons eenvoudig een gratis consult aan. Tijdens dit consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag