020 261 46 88

Ervaringen

“SAM Kliniek in Amsterdam scoort volgens cliënten een 9,3 op ooglidcorrecties”

Onze patiënten laten vaak een beoordeling achter, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Hieronder leest u de ervaringen met een ooglidcorrectie. Plastisch chirurg Marlon Buncamper wordt aangeraden door 100% van onze cliënten.

Fijne sfeer in de kliniek in Amsterdam, waardoor ik direct op mijn gemak werd gesteld. Het vriendelijke personeel droeg hier ook aan bij. Ik ging met een gerust hart de behandeling in, omdat de chirurg me al had verteld wat hij precies ging doen. Ik was heel benieuwd naar het resultaat van de onderooglidcorrectie en dat is boven verwachting. Heel tevreden met mijn jongere uiterlijk!

Laura Commandeur

De onderooglidcorrectie viel mij 100% mee. Na de operatie had ik geen last van pijn, al waren er wel wat blauwe plekken te zien. Dit trok snel weg en ik kan zeggen dat ik dolgelukkig ben met het resultaat. Van mijn wallen is niets meer te zien!

Farrah S.

Ik raad een onderooglidcorrectie zeker aan als je je stoort aan wallen. Dokter Buncamper heeft het prachtig gemaakt. Ik krijg overal complimentjes, omdat ik er zoveel beter uit zie.

Travis

Fantastisch resultaat, als de huid ooit weer verslapt, dan laat ik de onderooglidcorrectie zo nog een keer doen. Geen centje pijn en wel een groot verschil voor en na de behandeling.

Ilze Ringer

Van mijn zus hoorde ik over Sam Kliniek Amsterdam. Zij had een onderooglidcorrectie gedaan en dat was zo mooi, dat ik zelf ook wel wilde. Wallen zitten in de familie. Na mijn eerste gesprek kon ik niet wachten op de ingreep. De onderooglidcorrectie vond plaats in een fijne omgeving met lieve verpleegsters. Een dikke 10 voor Sam kliniek!

L. Martin

Ongelofelijk blij met mijn nieuwe uiterlijk, ik straal weer, omdat ik trots ben op hoe ik er uit zie. Dat was voor de onder ooglidcorrectie wel anders. Professionele en vriendelijke behandeling.

F. Rodriguez

Ik wilde al jaren een onderooglidcorrectie om mijn wallen weg te laten halen, maar ik durfde niet goed. Bij SAM Kliniek voelde ik me snel op mijn gemak en heb ik een afspraak gemaakt. Door de goede verzorging van het hele team durfde ik door te zetten en ik heb geen spijt: het resultaat is prachtig!

Indy Romijn

Mijn man werd geopereerd aan zijn bovenoogleden bij Sam Kliniek en het resultaat was erg mooi. Zijn klachten verdwenen helemaal. Daardoor besloot ik om zelf ook een ooglidcorrectie te doen, maar dan een onderooglidcorrectie. Die ‘zakken’ onder mijn ogen waren lelijk en die wilde ik weg. Dokter Buncamper bedankt, het resultaat is naar volle tevredenheid!

R.S.

De hele behandeling in Amsterdam als zeer prettig ervaren, van het consult tot de onderooglidcorrectie zelf en de nazorg. Hechtingen verwijderen was even vervelend, maar toen ze eruit waren zag ik algauw resultaat. Mijn familie en vrienden zeggen dat ik wel een ander mens lijk met mijn vernieuwde zelfverzekerdheid.

M.L.

Ik zou zo weer naar Sam Kliniek gaan vanwege de goede beleiding, de lieve verzorging en het resultaat van de onder ooglidcorrectie. Fantastisch hoe jullie een patiënt op zijn gemak stellen en hoe snel de behandeling verloopt. Zeker nu de zwelling is weggetrokken zie ik al dat het resultaat prachtig wordt!

Victoria Odijk

Ik was best zenuwachtig voor de operatie, maar de plastisch chirurg stelde me op mijn gemak. Het is me erg meegevallen. Met een half uur was de ooglidcorrectie klaar. Nauwelijks last gehad van napijn en het resultaat is geweldig!

Anna Spat

De kleine ingreep heeft voor mij veel veranderd: mijn zicht is verbeterd, ik heb geen last meer van hoofdpijn en ik ben sinds de bovenooglidcorrectie veel gelukkiger dankzij mijn opgefriste blik.

Sofia M.

Door mijn slappe oogleden zag ik slecht en had ik regelmatig hoofdpijn. Zo kwam ik bij SAM Kliniek terecht. De arts wist me te vertellen dat hij mijn problemen kon verhelpen met een bovenooglidcorrectie en liet zien hoe dat er uit zou zien. Ik was meteen om en heb de operatie laten uitvoeren. Het is echt elke cent waard: ik zie beter, zie er veel beter uit en heb geen hoofdpijn meer.

Lodewijk

Ik had veel last van hoofdpijn en ik zag slecht door mijn hangende oogleden. Als ik had geweten hoe goed de ooglidcorrectie werkt, had ik het al jaren eerder gedaan.

Alyssa Sanders

Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg over de ooglidcorrectie boven. Het hele team is zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader.

G. Abbring

Supervriendelijke chirurg die duidelijk uitlegt wat de behandeling inhoudt. Daardoor had ik vol vertrouwen in de chirurg en de resultaten van de bovenooglidcorrectie. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten!”

Frans L.

Dankzij het intakegesprek met de plastisch chirurg wist ik precies wat me te wachten stond. De ingreep duurde slechts een uurtje en is het dubbel en dwars waard. Mijn hele uitstraling is veranderd en ik voel me weer zelfverzekerd. Ik zou iedereen met klachten een bovenooglidcorrectie aanraden.

Beau-Linde

De chirurg heeft er duidelijk verstand van en wist me alles te vertellen over de bovenooglidcorrectie. Hij heeft de behandeling snel en pijnloos uitgevoerd. Na de behandeling ziet het er even eng uit, maar dat was gelukkig snel verdwenen. Nu ben ik supertevreden met het resultaat!

Rianne

Ik was vrij nerveus voor de bovenooglidcorrectie, omdat het toch een operatie aan je gezicht is. De plastisch chirurg wist me snel op mijn gemak te stellen door de operatie nog eens met mij door te lopen en me te verzekeren dat ik er niets van voelde. Het is nu vijf maanden geleden en ik ben superblij met de beslissing om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren: ik voel me er zó goed bij!

Marianne

Fijne plastisch chirurg, vriendelijk personeel, mooie locatie in Amsterdam en ik was na de bovenooglidcorrectie zo weer thuis. Ik hoefde ’s nachts niet eens te blijven. Na een paar weken trokken de blauwe plekken weg en zag ik de verandering. Super blij mee!

Nora de Leeuw

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag