020 - 261 46 88

Klachtenregeling

De SAM Kliniek Amsterdam heeft een klachtenregeling. Ouders of patiënten die ontevreden zijn over de dienstverlening van de SAM Kliniek Amsterdam kunnen dat telefonisch melden of per e-mail (info@samkliniek.nl). Zij krijgen dan het klachtenreglement toegestuurd. In geval van een klacht zal altijd eerst getracht worden te bemiddelen tussen de klager en de medewerker waartegen de klacht gericht is.
Als hiermee het probleem niet naar tevredenheid van klager kan worden opgelost dient deze de klacht vervolgens schriftelijk in te dienen bij de klachtencommissie. De commissie onderzoek daarna de klacht conform het reglement en doet een uitspraak.

Er zijn sinds de opening van de SAM Kliniek Amsterdam in juni 2013 geen klachten ingediend tegen een arts van de SAM Kliniek Amsterdam.

Afspraak maken voor een gratis consult

Wilt u liposuctie, een ooglidcorrectie, of rimpelbehandeling laten uitvoeren, dan vraagt u bij ons eenvoudig een gratis consult aan. Tijdens dit consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag