020 261 46 88

Klantervaringen ooglidcorrectie

De plastisch chirurgen van SAM Kliniek hebben al vele duizenden ooglidcorrecties uitgevoerd. Bekijk hieronder de ervaringen van onze cliënten.

De plastisch chirurg is een deskundige man en weet waar hij het over heeft. Ik vond het best spannend, maar hij wist me gerust te stellen. Een paar maanden na de ooglidcorrectie ben ik er superblij mee.

Loïs M.

Na het aanvragen van een gesprek kon ik snel terecht. Al mijn vragen werden beantwoord en mijn twijfels verdwenen. De boven ooglidcorrectie is een hele goede keuze geweest, mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon.

Michaëla Knol

De reactie van mijn man: "Wat heb ik weer een prachtige vrouw, nog mooier dan ze was!" Met de jaren gingen mijn oogleden steeds wat meer hangen, totdat ik er echt last van kreeg. De ingreep kwam dan ook als geroepen. Ik ben zó blij dat ik de ooglidcorrectie heb laten doen!! Toen de gezwollenheid en verkleuring wegtrok na zo'n anderhalve week had ik al spijt dat ik de ingreep niet veel eerder had laten uitvoeren. Echt een aanrader: goede chirurg, aangename sfeer in de kliniek en een top uitkomst!

Anneke van Kanalen

Ik vond het vreselijk om elke dag wallen te hebben. Zelfs met make up en dagcreme vielen ze niet weg te werken. SAM Kliniek heeft me met de ooglidcorrectie voor eens en voor altijd afgeholpen van de wallen, super!

Véronique Lepelaar

Ik zag er altijd moe uit. Genoeg slapen hielp niks. Sinds mijn onder ooglidcorrectie is het enorm opgeknapt. Ik zie er veel frisser uit en mijn man vindt het prachtig. De ingreep viel met ontzettend mee en was het dubbel en dwars waard.

Lianne Mensing

Voor de operatie zag ik er behoorlijk tegen op, maar de plastisch chirurg wist me gerust te stellen. Het personeel is allemaal heel vriendelijk en daardoor heb ik een fijne ervaring met de ooglidcorrectie bij Sam kliniek. Het deed wel wat pijn en ik had een week na de operatie wat blauwe plekken rond om mijn ogen, maar ik ben nu heel blij met het resultaat. Ik krijg heel vaak te horen dat ik er zo goed uit zie.

Julia

Na de ingreep verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon. Mijn zicht verbeterde, omdat het vel voor de ooglidcorrectie wat over mijn ogen hing. Ik had geen hoofdpijn meer en was veel minder snel vermoeid, omdat het zien me een stuk gemakkelijker afging. Echt een beslissing die ik al jaren eerder had moeten maken. De operatie zelf viel me mee, want ik was toch wel bang dat het pijn zou doen. Hier heb ik nauwelijks last van gehad. Toen de hechtingen eruit gingen zag ik al dat dit een supergoede keuze was.

A. Zwieringa

Lees hier meer over de onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag