020 261 46 88

De cosmetische kliniek in Amsterdam

De SAM Kliniek in Amsterdam staat voor hoogwaardige medische zorg met persoonlijke aandacht voor de cliënt.

Eerste consult

U wordt verwelkomd door de gastvrouw van de SAM Kliniek in Amsterdam. Daarna wordt u direct in contact gebracht met de plastisch chirurg die verantwoordelijk zal worden voor de behandeling. De plastisch chirurg van de SAM Kliniek zal ruim de tijd nemen en uw wensen en medische achtergrond grondig in kaart brengen. Vervolgens wordt u voorgelicht over de verschillende behandel mogelijkheden en wordt de behandeling met u besproken. Binnen de visie van de SAM Kliniek wordt grote waarde gehecht aan dit consult. U kunt ervan uitgaan dat u binnen de behandeling de best mogelijke zorg krijgt.

Verzekerd of onverzekerd?

Cosmetische behandelingen worden minder vaak door uw zorgverzekeraar vergoed. In sommige gevallen wordt een ooglidcorrectie wel of deels vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw polis. Neem bij twijfel contact op met uw zorgverzekeraar. De SAM Kliniek in Amsterdam hanteert hetzelfde kwaliteitsniveau voor verzekerde en onverzekerde behandelingen. Op onze website vindt u meer informatie over de vergoeding van liposuctieonderooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties.

Kwaliteit

Wij werken met een Veiligheid Management Systeem voor de patiëntveiligheid (VMS). Hierdoor kunnen wij tijdens werksituaties risico’s signaleren, verbeteringen doorvoeren en beleid vastleggen. Een VMS is een concrete methode waarmee we ons risicobewustzijn in de dagelijkse praktijk verhogen. Wij voegen de daad bij het woord en nemen maatregelen zodat we structureel de risico’s voor onze patiënten verminderen.

Korte wachtlijsten

Wij zorgen ervoor dat u op korte termijn bij onze kliniek in Amsterdam terecht kunt. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Ons team

Alle medisch specialisten van de SAM Kliniek zijn ervaren en deskundig. Uiteraard zijn alle specialisten verbonden aan de SAM Kliniek BIG geregistreerd en lid van een vakvereniging. De exclusiviteit van de SAM Kliniek waarborgt een hoog aandachtsniveau. Zo kan de specialist de behandeling geheel op uw wensen afstemmen.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag