020 261 46 88

Buikvet verwijderen

Laat uw buikvet verwijderen om weer een strak lichaam te krijgen. Vet op uw buik is een dagelijkse ergernis en vaak is dit lastig weg te krijgen. Bij sommige mensen helpt zelfs voldoende sporten en gezond eten niet om buikvet kwijt te raken. In zo’n geval is liposuctie de oplossing om het vet te verwijderen.

Buikvet kwijtraken met liposuctie

Liposuctie is geen oplossing wanneer u snel gewicht wilt verliezen. Wanneer uw BMI te hoog is kunnen we de behandeling niet uitvoeren. Liposuctie laat u juist uitvoeren wanneer andere afvalmethodes niet werken. Indien u bijvoorbeeld al gezond eet, voldoende beweegt en toch niet van dat vervelende buikvet afkomt, is liposuctie de juiste behandelmethode voor u.

Laat uw buikvet verwijderen met liposuctie. Na de behandeling bent u strakker en ziet u er slanker uit! Er ontstaat na de behandeling geen overtollig vet meer op uw buik, omdat we de vetcellen volledig verwijderen.

Buikvet blijvend verwijderen

De plastisch chirurg verwijdert het buikvet door een sneetje in uw buik te maken en met een zuigbuis het overtollige vet weg te zuigen. We halen bij liposuctie uw vetcellen weg, waardoor er na de behandeling geen vetophopingen meer ontstaan op uw buik. Behoudt u een gezonde levensstijl, dan behoudt u ook uw nieuwe postuur.

Gezonde levensstijl

Indien u (nog) niet in aanmerking komt voor liposuctie omdat uw BMI te hoog is, dan raden wij u aan om een gezondere levensstijl te hanteren. Mogelijk komt u dan na enkele maanden of jaren wel in aanmerking voor de behandeling. Enkele tips die we u altijd kunnen meegeven:

Gezond eten

  • Neem geen ongezonde snacks, maar eet bijvoorbeeld een stuk fruit
  • Drink voldoende water
  • Bereid zelf uw maaltijden, kant-en-klaarmaaltijden zijn vaak veel ongezonder
  • Beperk de inname van alcohol

Voldoende bewegen en sporten

  • Beweeg een half uur per dag: wandelen of fietsen doet wonderen voor uw energie
  • Combineer cardio en krachttraining om meer spiermassa te krijgen en af te vallen

Gratis consult voor liposuctie

Voor meer informatie over buikvet verwijderen middels liposuctie neemt u contact met ons op. Vraag een geheel vrijblijvend consult aan met onze plastisch chirurg om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag