020 261 46 88

Ervaringen liposuctie

Met liposuctie laat u overtollig vet verwijderen. Deze behandeling is geschikt voor allerlei verschillende zones in het lichaam, van uw buik en heupen tot bovenarmen en een onderkin. Overweegt u liposuctie te laten uitvoeren? Velen gingen u al voor bij SAM Kliniek in Amsterdam. Hieronder leest u de recensies van onze patiënten.

Onze patiënten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3! De plastisch chirurg, Marlon Buncamper, heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van cosmetische behandelingen en bekijkt graag of liposuctie een goede oplossing voor u is.

Tijdens het intakegesprek vertelde de chirurg duidelijk wat hij voor mij kon doen. Ik heb uiteindelijk liposuctie op mijn buik gehad, omdat er vet zat dat ik niet weg kon krijgen met gezond eten en sporten. Na de liposuctie voelde ik me al snel weer goed en ik heb nauwelijks last gehad van pijn na de operatie.

Marie-Elise

Na me jarenlang gestoord te hebben aan het vet op mijn heupen heb ik een afspraak gemaakt bij Sam Kliniek in Amsterdam. De chirurg gaf aan dat liposuctie bij mij een goede oplossing zou zijn en met anderhalve week kon ik al terecht! Ik heb er geen spijt van, want mijn figuur is er veel mooier van geworden en ik voel me veel zelfverzekerder.

Sanne Buiterveld

Ik eet gezond en beweeg voldoende, maar toch zat er veel vet rond mijn taille. Na een gesprek met de arts bleek dat ik dit niet weg kon krijgen zonder liposuctie. Daarom heb ik direct een afspraak gemaakt voor de ingreep. Ik ben er super tevreden mee, mijn hele figuur is veranderd!

L. A.

Het hardnekkige vet op mijn buik is weggehaald met liposuctie. Vooraf een erg duidelijk consult gehad met de chirurg over de operatie en de resultaten. De eerste week na de liposuctie had ik wel wat pijn en ik vond het vervelend om de strakke liposuctiebroek aan te hebben, maar dat is het allemaal waard geweest.

Samantha

Ik had altijd al een onderkin, maar na mijn dertigste werd het steeds erger. Ik schaamde me ervoor, dus ging ik voor liposuctie. Het resultaat is geweldig! Ik heb helemaal geen onderkin meer, waardoor ik véél slanker lijk in mijn gezicht.

Johanna M.

De chirurg was geweldig: hij vertelde alles wat ik wilde weten en bereidde me goed voor op de liposuctie. De operatie verliep goed, net als het verwijderen van de hechtingen. Niet fijn, maar wel noodzakelijk natuurlijk ;) Toen na zes weken de strakke onderkleding uit mocht, voelde ik me de koning te rijk. Het resultaat was ge-wel-dig! Bedankt dokter Buncamper en Sam kliniek!

Anoniem

De chirurg is een goede vent. Heldere uitleg en hij verstaat zijn vak. Het overtollige vet op mijn buik is verwijderd en ik ben er heel tevreden mee. Maar een paar dagen last van gehad, verder kon ik gewoon werken, niks meer aan de hand. Hechtingen verwijderen stelde ook niks voor.

Ferdinand

Voor de operatie was ik nerveus, omdat ik bang was dat het veel pijn zou doen. Het is me enorm meegevallen gelukkig, tijdens het wegzuigen van het vet heb ik niks gevoeld door de narcose. Na de liposuctie nauwelijks last gehad van pijn. Ook kon ik al snel mijn werk weer oppakken. De littekentjes zijn nauwelijks zichtbaar, dus niemand ziet dat ik liposuctie heb gehad!

R. I.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag