020 - 261 46 88

Ervaringen onderooglidcorrectie

“SAM Kliniek in Amsterdam scoort volgens cliënten een 9,3 op ooglidcorrecties”

Onze patiënten laten vaak een beoordeling achter, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Hieronder leest u de ervaringen met een onderooglidcorrectie. Plastisch chirurg Marlon Buncamper wordt aangeraden door 100% van onze cliënten.

Fijne sfeer in de kliniek in Amsterdam, waardoor ik direct op mijn gemak werd gesteld. Het vriendelijke personeel droeg hier ook aan bij. Ik ging met een gerust hart de behandeling in, omdat de chirurg me al had verteld wat hij precies ging doen. Ik was heel benieuwd naar het resultaat van de onderooglidcorrectie en dat is boven verwachting. Heel tevreden met mijn jongere uiterlijk!

Laura Commandeur

De onderooglidcorrectie viel mij 100% mee. Na de operatie had ik geen last van pijn, al waren er wel wat blauwe plekken te zien. Dit trok snel weg en ik kan zeggen dat ik dolgelukkig ben met het resultaat. Van mijn wallen is niets meer te zien!

Farrah S.

Ik raad een onderooglidcorrectie zeker aan als je je stoort aan wallen. Dokter Buncamper heeft het prachtig gemaakt. Ik krijg overal complimentjes, omdat ik er zoveel beter uit zie.

Travis

Fantastisch resultaat, als de huid ooit weer verslapt, dan laat ik de onderooglidcorrectie zo nog een keer doen. Geen centje pijn en wel een groot verschil voor en na de behandeling.

Ilze Ringer

Van mijn zus hoorde ik over Sam Kliniek Amsterdam. Zij had een onderooglidcorrectie gedaan en dat was zo mooi, dat ik zelf ook wel wilde. Wallen zitten in de familie. Na mijn eerste gesprek kon ik niet wachten op de ingreep. De onderooglidcorrectie vond plaats in een fijne omgeving met lieve verpleegsters. Een dikke 10 voor Sam kliniek!

L. Martin

Ongelofelijk blij met mijn nieuwe uiterlijk, ik straal weer, omdat ik trots ben op hoe ik er uit zie. Dat was voor de onder ooglidcorrectie wel anders. Professionele en vriendelijke behandeling.

F. Rodriguez

Ik wilde al jaren een onderooglidcorrectie om mijn wallen weg te laten halen, maar ik durfde niet goed. Bij SAM Kliniek voelde ik me snel op mijn gemak en heb ik een afspraak gemaakt. Door de goede verzorging van het hele team durfde ik door te zetten en ik heb geen spijt: het resultaat is prachtig!

Indy Romijn

Mijn man werd geopereerd aan zijn bovenoogleden bij Sam Kliniek en het resultaat was erg mooi. Zijn klachten verdwenen helemaal. Daardoor besloot ik om zelf ook een ooglidcorrectie te doen, maar dan een onderooglidcorrectie. Die ‘zakken’ onder mijn ogen waren lelijk en die wilde ik weg. Dokter Buncamper bedankt, het resultaat is naar volle tevredenheid!

R.S.

De hele behandeling in Amsterdam als zeer prettig ervaren, van het consult tot de onderooglidcorrectie zelf en de nazorg. Hechtingen verwijderen was even vervelend, maar toen ze eruit waren zag ik algauw resultaat. Mijn familie en vrienden zeggen dat ik wel een ander mens lijk met mijn vernieuwde zelfverzekerdheid.

M.L.

Ik zou zo weer naar Sam Kliniek gaan vanwege de goede beleiding, de lieve verzorging en het resultaat van de onder ooglidcorrectie. Fantastisch hoe jullie een patiënt op zijn gemak stellen en hoe snel de behandeling verloopt. Zeker nu de zwelling is weggetrokken zie ik al dat het resultaat prachtig wordt!

Victoria Odijk

Afspraak maken voor een gratis consult

Wilt u liposuctie, een ooglidcorrectie, of rimpelbehandeling laten uitvoeren, dan vraagt u bij ons eenvoudig een gratis consult aan. Tijdens dit consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag