020 261 46 88

Vergoeding onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie wordt zelden vergoed door uw zorgverzekeraar. Er moet bij de vergoeding van een ooglidcorrectie namelijk sprake zijn van een aangeboren afwijking, chronische ziekte of medische noodzaak. Wanneer u een onderooglidcorrectie wilt ondergaan, heeft u vaak last van wallen. In dit geval is de ooglidcorrectie niet noodzakelijk, maar is het een puur cosmetische ingreep.

Kosten van een onderooglidcorrectie

Om cosmetische ingrepen voor iedereen mogelijk te maken, houdt SAM Kliniek in Amsterdam de tarieven laag.

Behandeling Prijs
Onderooglidcorrectie bij SAM Kliniek in Amsterdam € 999,-
Onderooglidcorrectie elders met dezelfde kwaliteit v.a. € 1300,-

Bekijk de prijslijst van cosmetische ingrepen

Vraag uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden

In enkele gevallen wordt een onderooglidcorrectie wel vergoed. Daarom raden we u aan om altijd contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de ingreep. Bespreek de situatie om vast te stellen of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de onderooglidcorrectie.

SAM Finance Plan

Omdat uw zorgverzekeraar een onderooglidcorrectie in de meeste gevallen niet vergoedt, maken wij het mogelijk om de kosten van uw ingreep in termijnen te betalen. Met het SAM Finance Plan zorgen we dat u behandeld kunt worden voor uw klachten, ook als u niet direct over de financiële middelen beschikt. We bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens het gratis intakegesprek in onze kliniek in Amsterdam.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag