020 261 46 88

SAM Kliniek in Amsterdam

De SAM Kliniek in Amsterdam staat voor hoogwaardige medische zorg met persoonlijke aandacht voor de cliënt. Onze ervaren plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties en aangezichtsbehandelingen. De specialistische teams voeren onderooglidcorrecties, bovenooglidcorrecties, liposuctie en rimpelbehandelingen uit.

“There is a fountain of youth: it is your mind, your talents, the creativity you bring to your life and the lives of people you love. When you learn to tap this source, you will truly have defeated age.” – Sophia Loren

SAM Kliniek in Amsterdam werd opgericht om anderen te helpen hun innerlijke schoonheid tot uitdrukking te laten komen in hun aangezicht. Wij streven naar het ontwaken van lichaam en geest samen. Onze aanpak is echter niet per se zacht en etherisch. In plaats daarvan maken we gebruik van onze krachtige middelen waarmee u door middel van onze behandelingen echte resultaten bereikt.

Met de cosmetische behandelingen in onze kliniek in Amsterdam streven wij ernaar om anderen aan verjonging te helpen met rust van het aangezicht van buiten naar binnen.

Onze missie

We wekken uiterlijke schoonheid. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op een stralende aangezicht. We schenken de mensheid gereedschappen om de banden met hun aangeboren uiterlijke schoonheid te versterken. We koesteren niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de volledige emotionele welzijn door het verstrekken van een stralende verjonging.

We stimuleren durf. Wij geloven in de vasthoudendheid, schittering, kracht en ontwapenende warmte van de mensheid. Maar we weten dat het niet altijd rozen en maneschijn is- en dat is de reden waarom wij geloven in het vermogen om te lachen om onszelf, om onze onvolkomenheden te accepteren en liefdevol te zijn ten opzichte van onze gebreken. We omhelzen onze eigenaardigheden, onze menselijkheid en begroeten onze onvolmaaktheden met een knipoog en een glimlach.

Wij streven ernaar om te ontdekken wat waar is. Dit proces is niet eenvoudig. Het kost onverschrokken doorzettingsvermogen, eerlijke reflectie, proactief zelfonderzoek, en bovenal de wens om zichzelf te verbeteren – te ontwaken.

Wij zijn hier om onze collectieve bewustzijn te verschuiven. Door onze cosmetische behandelingen als ooglidcorrecties, liposuctie en rimpelbehandelingen willen we de ware uiterlijke schoonheid in elk en ieder van ons wakker maken. Wij zijn van mening dat wanneer we in staat zijn om onze schoonheid te zien, we beter in staat zijn om de schoonheid die overal om ons heen is te zien, en dan kunnen we het collectieve bewustzijn echt verschuiven.

Onze cosmetische behandelingen

Bij Sam Kliniek in Amsterdam kunt u terecht voor diverse cosmetische behandelingen waarmee u uw uiterlijk verfraait:

  • Ooglidcorrectie
  • Onderooglidcorrectie
  • Bovenooglidcorrectie
  • Liposuctie
  • Rimpelbehandeling met fillers
  • Rimpelbehandeling met Botuline toxine

Meer weten over de cosmetische behandelingen van SAM Kliniek in Amsterdam?

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag