020 261 46 88

Prijs & kwaliteit cosmetische behandelingen

Een ingreep zoals een ooglidcorrectie of een rimpelbehandeling kan een prijzige aangelegenheid zijn. De SAM Kliniek in Amsterdam zorgt ervoor dat u niet teveel betaalt en alleen betaalt voor datgene waar u daadwerkelijk wat aan heeft; namelijk een gerenommeerde plastisch chirurg. Wel zo eerlijk.

De SAM Kliniek heeft de missie om deze ingrepen toegankelijk te maken voor íedereen. Wij vinden dat íedereen recht heeft op een geslaagde cosmetische behandeling in een veilige en kwalitatief hoogwaardige omgeving. Hoe dat mogelijk is?

Simpel. Het unieke concept van de SAM Kliniek in Amsterdam dat zich daadwerkelijk specialiseert in het aangezicht, maakt het mogelijk dat we veel van hetzelfde doen. Enerzijds bevordert specialisatie de kwaliteit en anderzijds houdt het de prijs laag omdat we groot in kunnen kopen.

In onze prijslijst kunt u zien wat de kosten van onze onderooglidcorrecties, bovenooglidcorrecties, liposuctie en rimpelbehandelingen zijn. In sommige gevallen wordt een behandeling deels of geheel vergoed door de zorgverzekeraar.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag