020 261 46 88

Wallen verwijderen

Laat uw wallen verwijderen wanneer u zich stoort aan uw vermoeide blik en verouderde uitstraling. Met een behandeling op maat zijn opmerkingen als: “Wat zie je er vermoeid uit.” of “Hoe komt het dat je jouw wallen altijd zo goed ziet? ” verleden tijd. Bij SAM Kliniek in Amsterdam kunt u een onderooglidcorrectie ondergaan of fillers krijgen, zodat u er weer jaren jonger uitziet. Laat u behandelen door onze BIG-geregistreerde plastisch chirurgen.

 • Behandeling voor het verwijderen van wallen en donkere kringen
 • Meer dan 4000 succesvolle ooglidcorrecties
 • Gratis consult voor een persoonlijk behandelplan
 • Plastisch chirurgen met jarenlange ervaring

Nieuwsgierig of we uw problemen kunnen verhelpen? Neem contact met ons op via 020 261 4688 of maak direct een afspraak voor een gratis consult in onze kliniek in Amsterdam.

Het verschil tussen wallen en donkere kringen

Wallen worden regelmatig verward met donkere kringen onder de ogen. Het zijn echter twee compleet verschillende problemen met andere oplossingen. Wallen bestaan uit een overschot aan huid en vet onder de ogen. Deze hopen op onder het oog en vormen de wal, een zakje onder de ogen. Donkere kringen onder uw ogen zijn zichtbaar onder de wallen. Voor het weghalen van wallen is een onderooglidcorrectie de beste oplossing. Donkere kringen kunt u laten weghalen met behulp van fillers.

“Na jarenlang met donkere kringen onder mijn ogen te hebben rondgelopen, dan toch eindelijk de stap gezet. Wat heb ik een spijt dat ik dit niet eerder heb laten doen. Het resultaat is werkelijk waar prachtig! Heel erg bedankt.”
Jannie Doorntje uit Amsterdam

Wallen wegwerken zonder operatie

Een onderooglidcorrectie is een chirurgische ingreep. Met onderstaande tips is het verminderen of wegwerken van wallen mogelijk. De resultaten van onderstaande methodes zijn echter beperkt en zorgen, in tegenstelling tot een correctie van de onderste oogleden, niet voor een blijvend resultaat.

 • Goed slapen en voldoende drinken: een gezonde leefstijl helpt wallen te voorkomen.
 • Oogcrème tegen wallen: de verbeterde doorbloeding laat de wallen slinken.
 • Uw wallen koelen met ijsblokjes of koude schijfjes komkommer laat de zwelling afnemen.
 • Ogen masseren met de vingertoppen: masseer de huid richting de jukbeenderen om vochtafvoer te bevorderen.

Oorzaken van wallen

Wallen kunnen verschillende oorzaken hebben. Ongezonde voeding en vermoeidheid kunnen leiden tot wallen, maar ook erfelijkheid speelt vaak een factor. Wanneer u altijd wallen heeft, zelfs wanneer u goed geslapen heeft en voldoende gezonde voedingsstoffen heeft binnengekregen, dan is het mogelijk dat uw wallen genetisch bepaald zijn. Wallen worden vaak veroorzaakt door:

 • Erfelijkheid
 • Tekort aan vitaminen en mineralen
 • Vermoeidheid
 • Stress

Wallen wegwerken met een onderooglidcorrectie

Laat uw wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie. De plastisch chirurg in Amsterdam neemt bij de onderooglidcorrectie het overtollige huid en vet weg, zodat u geen wallen meer heeft. Na de ingreep ziet u er jaren jonger uit en heeft u weer een stralende blik.

Vraag een gratis consult aan

De plastisch chirurgen van SAM Kliniek in Amsterdam bekijken graag voor u of een onderooglidcorrectie de oplossing is voor uw wallen. In bepaalde gevallen kunnen wallen ook worden verwijderd met fillers. Vraag een gratis consult aan voor meer informatie.

Kosten en vergoeding onderooglidcorrectie

Bij SAM Kliniek in Amsterdam bedragen de kosten voor een onderooglidcorrectie € 999,-. In sommige gevallen wordt een onderooglidcorrectie vergoed door uw zorgverzekeraar. Wel dient er dan sprake te zijn van een medische indicatie, zoals ernstige belemmering van het gezichtsveld of een aangeboren afwijking. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Resultaten behandeling wallen verwijderen

Een onderooglidcorrectie is een eenmalige behandeling met een blijvend resultaat. Direct na de behandeling heeft u last van zwelling en bloeduitstortingen. Zodra dit is verdwenen is het resultaat al snel zichtbaar. Wanneer de zwellingen volledig weg zijn en de littekens zijn genezen, ziet u het echte eindresultaat. Reken hiervoor een paar maanden. Na de ingreep geniet u weer van een frisse en jonge uitstraling! Ontdek de ervaringen van onze cliënten.

“Ik kon mij niet meer voorstellen hoe het was om zonder wallen door het leven te gaan. Nu weet ik gelukkig weer hoe dat voelt. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de onderooglidcorrectie viel mij alles mee.”
Jacob Frei uit Amsterdam

Gratis consult en kennismaking

We snappen heel goed dat het voor u spannend is om definitief de stap te zetten om iets te laten doen aan uw wallen. Dat is dan ook de reden dat we u graag uitnodigen voor een gratis consult in onze kliniek in Amsterdam. Tijdens dit consult ontmoet u de plastisch chirurg en bespreken we uw klachten en wensen. De chirurg beoordeelt of een onderooglidcorrectie uw problemen kan verhelpen en schetst een realistisch beeld van het verwachte resultaat. Ook informeren we u uitgebreid over de behandeling, risico’s, het herstel en nazorg. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Ons doel is dat u na het consult een weloverwegen beslissing kunt nemen.

Onze plastisch chirurg

Plastisch chirurg Marlon Buncamper

Marlon Buncamper is een BIG-geregistreerd plastisch chirurg en specialist in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Meer weten? Lees meer over Marlon Buncamper.

Maak een afspraak bij SAM Kliniek in Amsterdam

Benieuwd welke behandeling geschikt is voor u? Neem voor meer informatie contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis consult met de plastisch chirurg.

Contactformulier

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

SAM Kliniek

Van der Palmkade 148
1051 RJ Amsterdam
020 261 4688
info@samkliniek.nl

Maandag:08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
Woensdag:08.00 - 22.00 uur
Donderdag:08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:08.00 - 17.00 uur
Zaterdag:08.00 - 17.00 uur

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag