020 - 261 46 88

Wallen verwijderen

Heeft u last van wallen onder uw ogen die zorgen voor een vermoeide blik en een oudere uitstraling? Met een onderooglidcorrectie bij SAM Kliniek in Amsterdam laat u uw wallen verwijderen, zodat u er na de ingreep jaren jonger uitziet. Een onderooglidcorrectie is effectief bij zowel vochtwallen als erfelijk bepaalde wallen.

Wallen of donkere kringen onder uw ogen?

Wallen worden regelmatig verward met donkere kringen onder de ogen. Het zijn echter twee compleet verschillende problemen met andere oplossingen. Wallen bestaan uit een overschot aan huid en vet onder de ogen. Deze hopen op onder het oog en vormen de wal, een zakje onder de ogen. Donkere kringen onder uw ogen zijn zichtbaar onder de wallen. Voor het weghalen van wallen is een onderooglidcorrectie de beste oplossing. Donkere kringen kunt u laten weghalen met behulp van fillers.

Laat uw wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie. Na het weghalen van de vetophoping onder uw ogen ziet u er weer stralend uit!

Wallen wegwerken zonder operatie

Een onderooglidcorrectie is een chirurgische ingreep. Met onderstaande tips is het verminderen of wegwerken van wallen mogelijk. De resultaten van onderstaande methodes zijn echter beperkt en zorgen, in tegenstelling tot een correctie van de onderste oogleden, niet voor een blijvend resultaat.

  • Goed slapen en voldoende drinken: een gezonde leefstijl helpt wallen te voorkomen.
  • Oogcrème tegen wallen: de verbeterde doorbloeding laat de wallen slinken.
  • Uw wallen koelen met ijsblokjes of koude schijfjes komkommer laat de zwelling afnemen.
  • Ogen masseren met de vingertoppen: masseer de huid richting de jukbeenderen om vochtafvoer te bevorderen.

Oorzaken van wallen

Wallen kunnen verschillende oorzaken hebben. Ongezonde voeding en vermoeidheid kunnen leiden tot wallen, maar ook erfelijkheid speelt vaak een factor. Wanneer u altijd wallen heeft, zelfs wanneer u goed geslapen heeft en voldoende gezonde voedingsstoffen heeft binnengekregen, dan is het mogelijk dat uw wallen genetisch bepaald zijn. Wallen worden vaak veroorzaakt door:

  • Erfelijkheid
  • Tekort aan vitaminen en mineralen
  • Vermoeidheid
  • Stress

Wallen wegwerken met een onderooglidcorrectie

Laat uw wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie. De plastisch chirurg in Amsterdam neemt bij de onderooglidcorrectie het overtollige huid en vet weg, zodat u geen wallen meer heeft. Na de ingreep ziet u er jaren jonger uit en heeft u weer een stralende blik.

Vraag een gratis consult aan

De plastisch chirurgen van SAM Kliniek in Amsterdam bekijken graag voor u of een onderooglidcorrectie de oplossing is voor uw wallen. In bepaalde gevallen kunnen wallen ook worden verwijderd met fillers. Vraag een gratis consult aan voor meer informatie.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag