020 - 261 46 88

Borstvergroting

Er zijn een hoop vrouwen ontevreden over hun borsten. De borsten zijn slapper geworden of zijn nooit groot geweest. Door middel van protheses is daar tegenwoordig iets aan te doen. Onze ervaren plastisch chirurgen zijn specialisten op dit gebied. Zij informeren u naar de mogelijkheden en kunnen er voor zorgen dat alles weer in proportie komt ten opzichte van de rest van het lichaam. Ervaren plastisch chirurg: vraag een gratis consult aan

  • Scherpe prijzen maar wel behandeld door een topchirurg
  • Verzekerd van een mooi resultaat zoals u dat wilt
  • Volledige nazorg in rustige privekliniek
  • getalenteerde plastisch chirurgen gespecialiseerd in borstvergrotingen

Vraag een gratis consult aan met de plastisch chirurg voor meer informatie over de borstvergroting. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Direct naar:

Kosten borstvergroting

SAM Kliniek wil cosmetische chirurgie mogelijk maken voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag. Wilt u meer weten over onze tarieven en het SAM Finance Plan waarbij u in termijnen kunt betalen? Bekijk dan onze prijzenpagina.

Behandeling Prijs
Eerste consult Gratis
Borstvergroting 2450

Plastisch chirurg

Plastisch chirurg Dr. Willem Roosenburg

Afbeeldingsresultaat voor willem roosenburg

Dr. Willem Roosenburg is één van de behandelend plastisch chirurgen bij SAM Kliniek. Hij is gespecialiseerd in borstvergrotingen.

SAM Kliniek

Van der Palmkade 148
1051 RJ Amsterdam
020 261 4688
info@samkliniek.nl

Maandag:08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
Woensdag:08.00 - 22.00 uur
Donderdag:08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:08.00 - 22.00 uur
Zaterdag:08.00 - 17.00 uur

Eerste consult is geheel gratis

U komt bij ons altijd eerst op gesprek bij de plastisch chirurg. Hij zal u uitleg geven over de ingreep en de mogelijke complicaties. Onze chirurg vertelt u welke resultaten u kan verwachten van de operatie. Samen met de chirurg wordt er een passende prothese voor u uitgekozen aan de hand van uw eigen vormen en lichaam. U kunt er zeker van zijn dat onze ervaren chirurg u gaat begeleiden om een goede keuze maken.

Ervaringen

Dokter Roosenburg heeft mij precies gegeven wat ik wou. Mijn borsten zien er mooi groot en vol uit terwijl ze er nog supernatuurlijk uitzien. Ik heb de decolleté die ik zo graag wou. Ik ben er superblij mee!

Erica Geerlings

Een vriendin raadde mij de arts aan. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt bij SAM KLINIEK. Nog geen week later had ik een intakegesprek en binnen een maand had ik nieuwe borsten. Vriendelijke personeel, nette kliniek.

Manú

Behandeling

De ingreep wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Meestal wordt de prothese ingebracht via een snee onder borst, deze is precies zo groot dat de prothese er in past. De prothese kan voor of achter de borstspier worden geplaatst. De chirurg overlegt met u wat het mooiste resultaat zal geven. Er blijven twee drains achter in de wond, zodat het overtollige vocht kan worden afgevoerd en de borsten niet te veel kunnen zwellen. De drains gaan er uit zodra er geen vocht meer uitkomt.
Na de operatie wordt er steunverband aangebracht om de protheses goed op de plek te houden. Dit verband blijft een week zitten.

Na de behandeling

De borsten voelen na de operatie vaak gespannen aan en zijn pijnlijk. Dit wordt binnen enkele dagen al een stuk minder. Wij geven u goede pijnstillers mee naar huis, zodat uw focus op het herstel komt te liggen. De eerste week na de borstvergroting zult u het rustig aan moeten doen.

Na een week komt u terug bij de plastisch chirurg en zal het verband worden verwijderd. De eerste vier weken moet u een stevige bh dag en nacht dragen om het mooiste resultaat te creëren. Na zes weken bent u weer volledig actief en kunt u weer sporten.

Risico’s

De operatie is een veilige ingreep. U ziet direct na de operatie al resultaat, maar u zal enig litteken blijven zien. De littekens worden onder de borst gemaakt, zodat het niet of nauwelijks opvalt dat ze er zitten.

Bij alle chirurgische ingrepen zijn er minimale risico’s en kunnen er complicaties voorkomen. Uw arts zal u in het eerste gesprek hierover informeren.

  • Bloeduitstorting
  • Zwelling
  • Ontsteking
  • Infectie
  • Reactie op de verdoving
  • Verdikt littekenweefsel

Resultaat

Het resultaat is goed te voorspellen, hetgeen de arts ook in het eerste consult zal aangeven. Na zes weken is de zwelling verdwenen en zult u het resultaat goed kunnen zien. De roodheid van de littekens zal volledig wegtrekken in de maanden die daarop volgen.

Maak een afspraak met de plastisch chirurg

Tijdens een vrijblijvend consult bespreekt u met de behandelend plastisch chirurg al uw twijfels en vragen. Wij informeren u over de behandeling, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bel 020 261 4688 of vul het formulier in om een afspraak te maken.

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

Afspraak maken voor een gratis consult

Wilt u liposuctie, een ooglidcorrectie, of rimpelbehandeling laten uitvoeren, dan vraagt u bij ons eenvoudig een gratis consult aan. Tijdens dit consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag