020 - 261 46 88

Liposuctie Amsterdam

Laat met liposuctie of liposculpture uw lichaamscontouren verbeteren: door het verwijderen van overtollige vetcellen op de buik, bovenbenen, heupen en billen krijgt u een mooier figuur. SAM Kliniek in Amsterdam werkt voor het uitvoeren van liposuctie behandelingen met ervaren en vakkundige plastisch chirurgen.

 • BIG-geregistreerd plastisch chirurgen
 • € 900,- per lichaamszone
 • Gratis consult met de plastisch chirurg
 • Geen wachtlijst: binnen 2 weken behandeld

Vraag direct een gratis consult met de plastisch chirurg aan om de mogelijkheden en resultaten van liposuctie te bespreken. U krijgt de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Snel naar:

Kosten van de correctie van bovenoogleden

De kosten van liposuctie bij SAM Kliniek zijn € 900,- per zone. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende zones die wij behandelen met liposuctie.

Gebied Prijs per zone
Zone 1 € 900,-
Zone 2 € 900,-
Zone 3 € 900,-

Vergoeding van liposuctie

Liposuctie wordt bijna nooit vergoed door uw zorgverzekering. Uw zorgverzekeraar vergoedt liposuctie enkel bij een medische indicatie waarvoor liposuctie de beste behandelmethode is. Ook wordt de behandeling soms vergoed bij verminking of een lichamelijke functiebeperking. U kunt de mogelijkheden overleggen met uw plastisch chirurg.

Onze plastisch chirurgen

Plastisch chirurg prof. dr. Marlon Buncamper

Prof. dr. Marlon Buncamper is een BIG-geregistreerd plastisch chirurg.

Lees meer over Marlon Buncamper

SAM Kliniek

Van der Palmkade 148
1051 RJ Amsterdam
020 261 4688
info@samkliniek.nl

Maandag:08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
Woensdag:08.00 - 22.00 uur
Donderdag:08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:08.00 - 22.00 uur
Zaterdag:08.00 - 17.00 uur

Geheel vrijblijvend consult met de plastisch chirurg

Twijfelt u over het laten uitvoeren van liposuctie of wilt u weten of liposuctie de juiste oplossing is voor u? Vraag dan een gratis consult aan met de plastisch chirurg in onze kliniek in Amsterdam. We vertellen u graag meer over de behandeling en de resultaten die we bij u kunnen bereiken.

Bespreek uw twijfels en vragen met de chirurg, zodat u na afloop van het consult een weloverwogen beslissing kunt maken. Indien u na het gesprek besluit om u te laten behandelen, maken we direct een afspraak met u voor de liposuctie behandeling.

Ervaringen van onze cliënten

Vriendelijk personeel en goede uitleg voorafgaand aan de ingreep. De plastisch chirurg belooft geen dingen die hij niet waar kan maken. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Sienna Johannesen

Ik heb liposuctie gedaan op mijn buik, omdat ik enorm baalde van hoe het er uit zag. Het resultaat is verbijsterend. Ik ben weer helemaal gelukkig met mijn uiterlijk. Bedankt, Sam Kliniek.

Cees Manning

De plastisch chirurg is een deskundige man en weet waar hij het over heeft. Ik vond het best spannend, maar hij wist me gerust te stellen. Een paar maanden na de behandeling ben ik er superblij mee.

Loïs M.

Waarom liposuctie?

Bij overtollig vet en abnormale vetophopingen laat u zich behandelen met liposuctie, ook wel liposculpture genoemd. Liposuctie is geschikt voor veel verschillende lichaamsdelen, zoals de buik, benen, billen, dijen, bovenarmen en kin. De vetcellen onder de huid worden volledig weggehaald, zodat het vet in het behandelde gebied aanzienlijk afneemt. Het effect van de behandeling is blijvend: doordat we de vetcellen verwijderen, zal het lichaamsvet zich na de behandeling niet meer ophopen op deze plaats.

Met liposuctie verwijderen we abnormale vetophopingen op uw lichaam. Heeft u last van overtollig vet? Laat dan uw vetcellen verwijderen om het behandelde gebied strakker te maken.

De liposuctiebehandeling

Liposuctie wordt uitgevoerd in dagbehandeling: u mag dus dezelfde dag nog naar huis, tenzij er complicaties optreden. De plastisch chirurg voert de behandeling uit onder lokale of regionale narcose, zodat u niets voelt van de operatie. De ingreep duurt in totaal ongeveer 2,5 uur.

Vet wegzuigen

De plastisch chirurg begint zodra de verdoving is ingewerkt met het maken van een klein sneetje, meestal in een bestaande huidplooi, zodat deze na de ingreep nauwelijks zichtbaar is. Vervolgens verwijdert hij onderhuids vetweefsel met een zuigbuis. Hiervoor steekt hij de zuigbuis door het sneetje om het omliggende gebied te bereiken.

Hechten

Na de verwijdering van het vet worden de kleine incisies gehecht. We pakken het behandelde gebied in met elastische windsels of een strakke liposuctiebroek. Er is namelijk druk nodig om de huid na de behandeling opnieuw met de onderhuid te laten verkleven.

De ingreep vindt plaats onder lokale of regionale verdoving, afhankelijk van het te behandelen gebied. Hierdoor voelt u niets van de behandeling en kunt u nog dezelfde dag naar huis.

Voorbereiding op liposuctie

Wij raden u aan om vanaf twee weken voor de behandeling dagelijks Arnica D6 druppels en vitamine C te nemen. Dit vermindert bloeduitstortingen en zwellingen na de ingreep. Voorafgaand aan de operatie bespreekt de plastisch chirurg uw medicijngebruik met u. Bepaalde medicijnen, Waaronder Asprine, en Marcoumar mag u niet gebruiken enkele weken voor de operatie. Ook roken wordt afgeraden, omdat dit een negatieve invloed heeft op de genezing.

Na de ingreep

Het is noodzakelijk dat iemand u na de behandeling komt ophalen in onze kliniek in Amsterdam, omdat u niet naar huis mag zonder begeleiding. De eerste dag na de ingreep is het mogelijk dat u vocht verliest door de sneetjes voor de zuigbuis. Draag daarom losvallende kleding die vuil mag worden.

 • Na 24 uur mag u douchen.
 • Het behandelde gebied is in de eerste week na de behandeling vaak licht gezwollen, gevoelig en ziet eruit als een blauwe plek.
 • In sommige gevallen ontstaan er vochtophopingen rond de enkels, deze trekken na enkele weken vanzelf weg.
 • Bij eventuele napijn van de operatie kunt u paracetamol innemen.

U dient na de behandeling vier tot zes weken een strakke liposuctiebroek te dragen. Enkel tijdens het douchen doet u deze uit. Zorg dat u beschikt over een corrigerende broek van de lingeriewinkel, zodat u de liposuctiebroek af en toe kunt wassen.

Risico’s van liposuctie

Bij elke ingreep is er een klein risico op complicaties. Dat geldt ook voor liposuctie. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met:

 • Infectie
 • Opeenhoping van weefselvocht
 • Onregelmatige huid na de ingreep

Bij een infectie dient u direct contact op te nemen met SAM Kliniek. Heeft u last van een opeenhoping van weefselvocht of een onregelmatige huid, dan trekt dit na verloop van tijd vanzelf weg.

Resultaten van liposuctie

Na drie maanden is het uiteindelijke resultaat van de liposuctie zichtbaar. Met de behandeling verbeteren we uw figuur en verwijderen we vet in de behandelde zone. Dat betekent dat het resultaat enkel zichtbaar is in de behandelde zone. De resultaten van liposuctie zijn afhankelijk van de locatie en omvang van de vetophoping(en). Na de behandeling keren de verwijderde vetcellen niet terug, dus ontstaat er geen overtollig vet meer in het behandelde gebied.

Het resultaat van liposuctie is blijvend. De vetcellen worden verwijderd, dus zal er geen overtollig vet meer terugkeren in het behandelde gebied.

Afspraak voor een gratis consult in Amsterdam

Voor meer informatie over liposuctie, een onderooglidcorrectiebovenooglidcorrectie of rimpelbehandeling neemt u contact op met SAM Kliniek in Amsterdam. Bel 020 261 4688 voor het maken van een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult met de plastisch chirurg.

Adres en openingstijden van SAM Kliniek

Van der Palmkade 148
1051 RJ Amsterdam
020 261 4688
info@samkliniek.nl

Maandag:08.00 - 17.00 uur
Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
Woensdag:08.00 - 22.00 uur
Donderdag:08.00 - 17.00 uur
Vrijdag:08.00 - 22.00 uur
Zaterdag:08.00 - 17.00 uur

Contactformulier

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*

Afspraak maken voor een gratis consult

Wilt u liposuctie, een ooglidcorrectie, of rimpelbehandeling laten uitvoeren, dan vraagt u bij ons eenvoudig een gratis consult aan. Tijdens dit consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag