020 261 46 88

Plastisch chirurgen

De SAM Kliniek in Amsterdam werkt alleen met gerenommeerde plastisch chirurgen, dus niet met cosmetisch artsen, basisartsen, huisartsen en schoonheidsspecialisten. Wij geloven dat een geslaagde behandeling bij een goede arts begint. De hoge kwaliteitseisen die wij aan de behandeling stellen kunnen naar ons inziens alleen bereikt worden met een plastisch chirurg.

Plastisch chirurg – Drs. Marlon Buncamper

Marlon Buncamper is een BIG-geregistreerd plastisch chirurg met een specialisatie in ooglidcorrecties, liposuctie en rimpelbehandelingen.
BIG-nummer: 39048520501
Specialisme: Plastische chirurgie

Marlon Buncamper is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord en is gespecialiseerd in plastische chirurgie. Marlon Buncamper studeerde Geneeskunde in Maastricht. Aansluitend werkte hij op de afdelingen EHBO chirurgie en plastische chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Maastricht en in een ziekenhuis op Sint Maarten. Marlon Buncamper specialiseerde zich in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Universitair Ziekenhuis in Gent. Hier verrichtte hij tevens onderzoek. In Los Angeles volgde hij een facelift fellowship en liposuctie course. Vanaf 2007 werkte Marlon Buncamper als oncologisch micro chirurg in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en als plastisch chirurg in de Velthuis kliniek. In 2010 kwam hij het team van plastisch chirurgen versterken van de VUmc en het Esthetisch Centrum Amsterdam. Sinds 2016 is Drs. Marlon Buncamper tevens werkzaam bij de SAM Kliniek in Amsterdam. De plastisch chirurg voert bij SAM Kliniek ooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties uit, evenals liposuctie en rimpelbehandelingen.

Afspraak maken voor een gratis consult

Overweegt u een ooglidcorrectie, facelift, liposuctie of andere plastisch chirurgische behandeling? Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvend consult aan. Tijdens het consult in onze kliniek in Amsterdam bespreekt de plastisch chirurg de ingreep uitvoerig met u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.


Stel ons een vraag